Athanora - Mieho, Eero; Auvinen, Vesa; Haverinen, Tatjana; Heino, Jari (basisti); Hukkinen, Ville, 1960-; Huotari, Reima; Karastie, Jouko; Kiiskinen, Timo, 1963-; Lehikoinen, Markku (basisti); Leppäsalo, Kirsti; Luolajan-Mikkola, Mikko-Ville, 1953-; Nykänen, Anssi, 1965-; et al. ([S.I.] : Melske, 1992)
9 kappaletta.
Salainen talo ; Mystinen ovi ; Atlantis (Rilke 1) ; Freyja (Rilke 2) ; Sonetti ; Lintu ; Visio Pompeijissa (Rilke 3) ; Athanora (Rilke 4) ; Rakkauden laulu (Rilke 5).
Mieho, Eero (lauluääni, kosketinsoittimet, harppu). - Lisäksi: Auvinen, Vesa (kitara). Haverinen, Tatjana (lauluääni 4, 8). Hukkinen, Ville (marimba 1, 2). Leppäsalo, Kirsti (oboe 1, 3-6, 8, 9). Luolajan-Mikkola, Mikko-Ville (viulu 1, 5, 6). Huotari, Reima (kitara 2). Karastie, Jouko (saksofoni, huilu 1- 4). Nykänen, Anssi (rummut 3, 4, 7- 9). Jari Heino (bassokitara raidoilla 3, 4, 7, 8, 9). Markku Lehikoinen (bassokitara raidoilla 1, 2, 5, 6). Kiiskinen, Timo (lauluääni 1, 5, 6, 9). Seire, Mikael (rummut 1, 2, 5, 6). Saaristo, Hanna (laulu 4, 8). Padilla, Ricardo (lyömäsoittimet 1-7, 09). Wuorela, Essi (lauluääni 2). Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat (kuoro). Turunen, Kari (kuoronjohtaja).
Äänitys: 1991-1992, Porvoo, Magnusborgin studio.
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
[Äänite]
Keywords: populaarimusiikki; fuusiomusiikki; progressiivinen rock; laulelmat