Valkoinen hiljaisuus - Mali, Mika & Turkka; Mali, Mika, 1958-; Vysotski, Vladimir, 1938-1980; Mali, Turkka, 1956-2023; Vysotsky, Vladimir; Warner Music Finland ([Kustannuspaikka tuntematon] : Fazer Records, 1996)
11 kappaletta.
Kevät ; Runotar ; Valkoinen hiljaisuus ; Palatkaa ; Kersanttini ; Auringonnousu ; Mikrofonin edessä ; Puolalainen nainen ; En rakasta ; Joukkohaudat ; Volga-äiti.
Mika ja Turkka Mali ( lauluduo). - Säestävät muusikot lueteltu oheislehtisessä.
Sanat tekstiliitteessä (kappale 3): suomi.
Puuttuu JYKin kokoelmasta
[Äänite]
Keywords: Mali, Mika & Turkka. -- albumit; laulelmat; laulut; populaarimusiikki; käännökset