Tähdet kertovat - Lapinlahden Linnut; Eränkö, Timo, 1952-2021; Hedkrok, Pekka, 1957-; Jaaranen, Matti, 1951-; Kivinen, Mikko, 1957-; Lemola, Hannu, 1952-; Liinoja, Tapio; Oinonen, Puka, 1959-; Salomaa, Heikki; Hietanen, Pedro, 1949-2023; EMI Finland ([Helsinki] : EMI Finland, 1990)
14 kappaletta.
Sedät jaksaa heilua -- Älä viskaa mua pihalle -- Karvaisen kiitoksen metsästäjä -- Ojasta noustaan II -- Arvon rauha -- Hellä Ulla -- Ilman sinua -- Otto ja pano -- Ruma -- Aimon virsi -- Vihtaasi on kustu -- Ota se ja juokse -- Fantastista -- Paskaaks tässä.
Lapinlahden Linnut (yhtye): Timo Eränkö (lauluääni, saksofoni), Pekka Hedkrok (lauluääni, kosketinsoittimet), Matti Jaaranen (lauluääni, trumpetti), Mikko Kivinen (voc, ukulele), Hannu Lemola (lauluääni, rummut, lyömäsoittimet), Tapio Liinoja (lauluääni), Puka Oinonen (lauluääni, kitara), Heikki Salomaa (lauluääni, banjo, huuliharppu).
Julkaistu myös LP-levynä.
Julkaistu myös C-kasettina.
C-kasetti puuttuu JYKin kokoelmasta.
Keywords: Lapinlahden Linnut. -- albumit; popmusiikki; huumori