Kieltolaki ; Kun rahat ei riitä - Goodman, Irwin, 1943-1991; Retee, Emil von, 1942-2020; Borg, Jaakko, 1927-2005 (Helsinki : Musiikki Fazer, 1967)
2 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni, kosketinsoitin.
Esitys äänitteellä: Irwin Goodman, Rytmi RN4269.
Sanat: suomi.
Keywords: viihdemusiikki