Syli täynnä rentukoita. - Ketola, Markku, 1965-; Bluebird Music ([Helsinki] : Bluebird Music, 1998)
14 kappaletta.
Markku Ketola (lauluääni).
Julkaistu myös C-kasettina.
[Äänite].
Keywords: Ketola, Markku, -- 1965- -- albumit; iskelmät; tanssimusiikki