Vanha soittorasia = Den gamla speldosan - Kuusisto, Taneli, 1905-1988; Rundt, Joel, 1879-1971; Murros, Helena, 1914-1999; Kuusisto, Taneli, 1905-1988.; Kuusisto, Taneli, 1905-1988. (Helsinki = Helsingfors : Westerlund, 1952)
1 kappale.
Vanha soittorasia = Den gamla speldosan.
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni, piano.
Sanat: suomi, ruotsi.
Keywords: laulut