Lifelong physical activity and long-term labor market outcomes - Kari, Jaana, 1985-; Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2018)
Liikunta elämänkulussa ja työmarkkinatulemat.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: liikunta; fyysinen aktiivisuus; lapsuus; nuoruus; työmarkkinat; aikuisuus; koulutustaso; opintomenestys; tulot; ansiotulot; työllistyminen; työttömyys; koulutus; työura; väitöskirjat