Supporting service innovation via evaluation : a future oriented, systemic and multi-actor approach - Hyytinen, Kirsi (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2017)
Arviointi palveluinnovaatioiden tukena : tulevaisuussuuntautunut, systeeminen ja monitoimijainen lähestymistapa.
Keywords: innovaatiotoiminta; innovaatiot; vaikuttavuus; arviointi; kehittävä arviointi; kehittämistutkimus; palvelutuotanto; energia-ala; ympäristöala