Kouluterveys 2013 : pääkaupunkiseudun raportti - Luopa, Pauliina, 1964-; Kivimäki, Hanne, 1976-; Nipuli, Suvi, 1984-; Vilkki, Suvi; Jokela, Jukka; Laukkarinen, Essi; Paananen, Reija; Normann, Maria (Espoo : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos & Pääkaupunkiseudun kouluterveyskyselytyöryhmä, 2013)
Sammandrag
Kannessa myös: Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, Kauniaisten kaupunki, Vantaan kaupunki.
Keywords: terveystutkimus; koululaiset; terveyskäyttäytyminen; kouluterveydenhuolto; pääkaupunkiseutu (Suomi); Helsinki; Espoo; Vantaa; Kauniainen