Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan ohjausjärjestelmä - Valtiontalouden tarkastusvirasto (Valtiontalouden tarkastusviraston tarkastuskertomukset, ISSN 1799-8093, 2011)
Resumé: Styrningssystemet på arbets- och näringsministeriets förvaltningsområde.
Keywords: Suomi : Työ- ja elinkeinoministeriö; hallinnonalat; työhallinto; elinkeinohallinto; ohjausjärjestelmät; valtiontalouden tarkastus