Seinäjoen ammattikorkeakoulu : tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan arviointiraportti - Harmaakorpi, Vesa, 1961-; Myllykangas, Päivi, 1965-; Rauhala, Pentti, 1945-; Seinäjoen ammattikorkeakoulu (Seinäjoki : Seinäjoen ammattikorkeakoulu : Seinäjoen korkeakoulukirjasto [jakaja], 2010)
Abstract: The evaluation report of SeAMK research, development and innovation activities.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Seinäjoen ammattikorkeakoulu; ammattikorkeakoulut; tutkimus- ja kehittämistoiminta; tutkimustoiminta; innovaatiotoiminta; innovaatiot; arviointi; Seinäjoki