Expansion of expertise in the governance of science and technology - Rask, Mikko (Kuluttajatutkimuskeskuksen väitöskirjoja, 2008)
Tiivistelmä: Asiantuntijuuden laajentuminen tieteen ja teknologian hallinnassa.
Keywords: asiantuntijuus; tiede; teknologia; kansalaiset; osallistuminen; biotekniikka