Lento-onnettomuus Hirsijärvellä 8.8.2006 : OH-U396 Ikarus C42S - Onnettomuustutkintakeskus (Tutkintaselostus, ISSN 1239-5323, 2007)
Sammandrag: Flygolycka på Hirsijärvi 8.8.2006.
Keywords: lento-onnettomuudet; tutkimus; Hirsijärvi (Salo)