TY - GEN TY - GEN T1 - Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet T2 - Maa- ja elintarviketalous A2 - Katajajuuri, Juha-Matti, 1971- A2 - Grönroos, Juha A2 - Usva, Kirsi A2 - Virtanen, Yrjö, 1937- A2 - Sipilä, Ilkka A2 - Venäläinen, Eija A2 - Kurppa, Sirpa, 1953- A2 - Tanskanen, Riikka A2 - Mattila, Tuomas A2 - Virtanen, Hanna, (tutkija) LA - fin PP - Jokioinen PB - Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut YR - 2006 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/fikka.4054065 AB - Abstract: Environmental impacts and improvement options of sliced broiler fillet production. NO - Foodchain II -hanke. SN - 952-487-071-1 nidottu SN - 978-952-487-071-9 nidottu KW - siipikarja KW - broilerit KW - broilerinliha KW - lihantuotanto KW - tuotanto KW - elinkaariarviointi KW - ympäristövaikutukset KW - arviointi ER -