Kansakunnan ja maakunnan välissä : Pohjois-Karjalan alueyhteisön rakentuminen kulttuuripoliittisen edunvalvonnan keskus/periferia -suhteessa - Häyrynen, Simo (Joensuun yliopiston yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja, ISSN 0781-0350, 2002)
Abstract: Between the nation and province.
Keywords: kulttuuripolitiikka; maakunnat; alueellisuus; karjalaisuus; Pohjois-Karjala