Kelluvan betonilattian kaareutuminen - Hietala, Jari (Julkaisu / Tampereen teknillinen korkeakoulu, rakennustekniikan osasto, talonrakennustekniikka, ISSN 1237-1483, 2001)
Abstract: Warping of floating floors.
Keywords: betonirakenteet; lattiat; betoni; laatat; kuormitus; rakennetekniikka