Pohjois-karjalainen avoimen korkeakoulun opiskelija ja hänen opiskelumotiivinsa - Kärkkäinen, Kirsi (Joensuu : Joensuun yliopisto, 1992)
Abstract: The North Karelian student of open university and her motives to study.
Pro gradu -työ
Keywords: avoin korkeakoulu; opiskelijat; opiskelumotivaatio; aikuisopiskelu; Pohjois-Karjala; pro gradu -tutkielmat