Kesähuvilanomistus Suomessa : kartoittava tutkimus kesäasutuksesta ja huvilanomistuksesta taloudellisena ilmiönä - Vuori, Olli, 1921- (Turku : Turun yliopisto : Akateeminen kirjakauppa, jakaja, 1966)
Referat: Sommerhausbesitz in Finnland.
Väitöskirja
Keywords: Vacation homes; Housing -- Finland; kesämökit; historia; huvilat; vapaa-ajan asunnot; Suomi; väitöskirjat