Room/corner test round robin : project 2 of the EUREFIC fire research programme - Mangs, Johan (Tutkimuksia / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5077, 1991)
Tiivistelmä: Palokammion kansainväliset vertailukokeet : EUREFIC-tutkimusohjelman projekti 2.
Keywords: palonkestävyys; testit