Castability of light metals - Cingi, Celal; Seppä, Sirpa; Vuorinen, Jouko (Julkaisu / VAL. Teknillinen korkeakoulu. Konetekniikan osasto. Valimotekniikan laboratorio, ISSN 0785-1286, 1988)
Tiivistelmä.
Keywords: alumiini; huokoisuus; kevytmetallit; metalliseokset