Sydänsairauksien seulonnassa käytetyn pienoisröntgenkuvien luentamenetelmän arviointi = Evaluation of the reading of 100 mm photofluorograms in screening for heart disease - Aromaa, Arpo, 1942-; Knekt, Paul.; Jääskeläinen, Jaakko, 1937-; Standertskjöld-Nordenstam, Carl-Gustav.; Kansaneläkelaitos. Sosiaaliturvan tutkimuslaitos; Suomi. Kansaneläkelaitos. Autoklinikka; Kansaneläkelaitos. Autoklinikka (Hki : [Kansaneläkelaitos], 1978)
English summary.