Ounasjoen vesistön nykytila sekä Ounasjoen kokonaisfosforipitoisuus eri kuormitus- ja virtaamatilanteissa : Ounasjoen luonnontaloudellinen kehittäminen : osaselvitys = The present state of the river Ounasjoki water system in Finnish Lapland and the content of total phosphorus in the river water under different loading and flow conditions - Itkonen, Juhani; Kinnunen, Kari. (Hki : Vesihallitus : Valtion painatuskeskus [jakaja], 1986)
Summary.
Sarjalla myös engl. nimeke.