Förskolan som lärandekontext för barns bildskapande - Löfstedt, Ulla (Göteborg studies in educational sciences, ISSN 0436-1121, 2001)
Summary.
Keywords: esikoulu; kasvatuspsykologia; kuvallinen ilmaisu; kuvataide; kuvataidekasvatus; oppiminen; oppimisympäristö; päiväkodit; Ruotsi