Muistoja Karpaateilta - Larsen, Willy (sov.); Willy Larsen Trio (yhtye): Willy Larsen (harmonikka), nimeämätön kitaristi ja nimeämätön viulisti (Willy Larsen trio, 1930)
Valssi.
Keywords: tanssimusiikki