Niin kauan minä tramppaan - Kuula, Toivo (säv.); Louko, Toivo (esitt.); Toivo Louko (baritoni), pianon säestyksellä (1925)
Suomalainen kansanlaulu.
Keywords: kansanlaulut - sovitukset - Suomi - 1900-1909; yksinlaulut - Suomi - 1900-1909