De terrore gentium panico - Bilmark, Johannes; Giers, Carolus Robertus; Frenckell, Johan Christofer I; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : typis Joh. Christoph. Frenckell, [1769] Turku, 1769)
Invocatio: I.N.D.
Keywords: UDK:17; moraali