Theses oeconomicae - Kalm, Pehr; Fagerström, Carl Johan; Frenckell, Johan Christofer(I; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : impressit J. C. Frenckell, [1769], 1769)
Invocatio: I.N.D.
Keywords: UDK:33; taloustiede