Dispositio homiletica, in textum funebrem, 2. Chron. 31:20, 21. In exeqviis augustissimi quondam & potentissimi, nunc in cœlis beatissimi, et æterna recordatione gloriosissimi, regni Sueciæ subjectarumque regionum monarchæ, Caroli undecimi, Svecorum, Gothorum, Vandalorumque regis ... Regis & domini nostri clementissimi per universum regnum Sveo-Gothicum, 24. Novemb. anno 1697. celebrandis, exponendum & applicandum - Gezelius, Johannes (kirjoittaja.) ([Aboae]: [Johan Winter], 1697, 1697)
Invokaatio: I.N.J.
Keywords: Kaarle XI; 1600-luku; homiletiikka; kuninkaalliset; Ruotsi; 25; Suomi - Turku