Moscouia. - Münster, Sebastian ([In Colonia] : [Appresso gli heredi d'Arnoldo Byrckmanno], [1575]., 1575)
Kartan ylä- ja alapuolella italiankielistä tekstiä. Sivun yläreunassa juokseva nimeke: Lib. IIII. ja sivunumero: 981.
Keywords: 1500-luku; kartat; Venäjä