Alueellinen yhdenvertaisuus maakunnallistuvissa sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteissa - Rantamäki, Niina; Kattilakoski, Mari; Halonen, Maija (Yhteiskuntapolitiikka, 2021)
Spatial equality in the context of provincial social and health care structures.
Keywords: eriarvoisuus; sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; yhdenvertaisuus; ojämlikhet; social service; hälsovårdstjänster; jämlikhet