Az észt-magyar kisszótár megjelenése alkalmából. - Nurk, Anu. (1995)
Tiivistelmä: Virolais-unkarilaisesta pienoissanakirjasta.
Keywords: contrastive analysis -- lexicography -- Estonian -- Hungarian; kontrastiivinen tarkastelu -- leksikografia -- viron kieli -- unkarin kieli