Savu ; suits - Tuomi, Tuomo (Atlas linguarum Fennicarum = Itämerensuomalainen kielikartasto = Läänemeresoome keeleatlas = Ostseefinnischer Sprachatlas = Lingvističeskij atlas pribaltijsko-finskih âzykov : ALFE. 1, 2004)
Rauch ; dym.
Keywords: kartat : itämerensuomalaiset kielet; maps : Baltic-Finnic; levikki : dialektologia : leksikologia : lounaismurteet : hämäläismurteet : suomen kieli; diffusion : dialectology : lexicology : south-eastern dialects : Häme dialects : Finnish; etymologia : omaperäiset sanat : itämerensuomalaiset kielet; etymology : native words : Baltic-Finnic; kielikontaktit; language contacts