Alumiinituotanto ja Suomen potentiaaliset alumiinin raaka-aineet. - Sotka, Pentti; Söderholm, Bengt (1980)
Summary: World aluminium production and its potential raw materials in Finland.
Keywords: Suomi; Finland; alumiinimalmi; raaka-aineet; anortosiitti; nefeliini; serisiitti; aluminum ores; raw materials; anorthosite; nepheline; sericite