Jäsenkorjauksen vaikuttavuus, Kuopion osatutkimus - Hemmilä, Heikki; Sihvonen, Teuvo (Pohakka : lehti kansanlääkinnästä, 1994)
Summary.
Keywords: manipulaatiohoito; tutkimus; vaihtoehtolääkintä; manipulationsbehandling; forskning; alternativ medicin; kansanlääkintä : jäsenkorjaus : tutkimus; folk medicine : bone setting : research