Poliittisen toiminnan uusilla foorumeilla : teknologiavälitteisyys edistäjä vai estäjä? - Aarnio, Eeva; Hoffrén, Jari; Jäkälä, Mikko; Isotalus, Pekka (Tiedotustutkimus, 2001)
New forums for political actionsconsidering the role of tehcnology.
Keywords: sähköinen asiointi; julkiset palvelut; poliittinen osallistuminen; keskustelu; demokratia; kansalaistoiminta; viestintätekniikka; äänestäminen; arvot (käsitykset); oikeudenmukaisuus; tiedonvälitys; vaalikampanjat; puolueet; tiedotus; palaute; tietoverkot; keskusteluryhmät; teknologia; interaktiivisuus; julkinen keskustelu; tavoitteet; WWW; verkkosivustot; WWW-sivut; Internet; elektronisk ärendehantering; offentlig service; politisk aktivitet; samtal; demokrati; medborgaraktivitet; kommunikationsteknik; röstning; värderingar (uppfattningar); rättvisa; informationsförmedling; valkampanjer; partier; informationsverksamhet; respons; datanät; diskussionsgrupper; teknologi; interaktivitet; offentlig debatt; målsättningar; webbplatser; webbsidor; internet; teledemokratia