Kuolleisuuden aleneminen Ambomaalla ja Kavangolla - Notkola, Veijo; Vikat, Andres; Siiskonen, Harri; Lemström, Ossi. (1998)
Mortality decline in Ovamboland and in Okavango in North Namibia.
Tiivistelmä.
Kuolleisuuden kehitys kuvattuna kirkonkirja-aineistojen avulla 1930-luvulta 1990-luvun alkuun.
Keywords: kuolleisuus; väestönmuutokset; elinolot; tutkimusaineisto; kirkonkirjat; lapset (ikäryhmät); mortalitet; befolkningsförändringar; levnadsförhållanden; forskningsmaterial; kyrkböcker; barn (åldersgrupper); Namibia; Ambomaa; Namibia; Ovamboland; 1930-luku-1990-luku; 1930-1990