Perhetekijöiden yhteys ammattiin opiskelevien tyttöjen ja poikien itsearvioituun masentuneisuuteen - Hirsimäki, Terhi; Rantanen, Anja; Kivimäki, Hanne; Koivisto, Anna-Maija; Joronen, Katja (Hoitotiede, 2015)
Tiivistelmä.
Keywords: ammattikoululaiset; masennus; mielenterveyshäiriöt; itsearviointi; kotiympäristö; perhetausta; opiskelijat; ammatilliset oppilaitokset; vaikutukset; yrkeselever; depression; mentala störningar; självutvärdering; hemmiljö; familjebakgrund; studerande; yrkesläroanstalter; effekter