TY - GEN TY - GEN T1 - Keväisiä valkoviinejä T2 - Rypäle kerrallaan JF - Maku : kotikokkaajan ruokalehti IS - 2 SP - 91 OP - 94 A1 - Askola, Sari LA - fin YR - 2004 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/arto.013580743 NO - Tarkastelussa kolme vaaleaa rypälelajiketta: Sémillon, Pinot Blanc ja Pinot Gris (sekä niistä valmistettuja valkoviinejä). NO - Lisäksi: Mausteisen paahteisia shirazviinejä pääsiäislampaalle. KW - viinirypäle KW - viinit KW - ruokaperinne KW - lajikkeet KW - pääsiäinen KW - aistinvarainen arviointi KW - vindruva KW - viner KW - mattradition KW - sorter KW - påsk KW - sensorisk bedömning KW - Ranska KW - Frankrike KW - valkoviinit KW - punaviinit ER -