TY - GEN TY - GEN T1 - Vastuullisesti tuotettu ruoka alkanut kiinnostaa kuluttajia T2 - Vieraskynä JF - Helsingin Sanomat SP - 006 OP - 03 A1 - Forsman-Hugg, Sari A2 - Katajajuuri, Juha-Matti LA - fin YR - 2006 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/arto.013561227 NO - Kirjoittajat ovat Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) tutkijoita. KW - kuluttajakäyttäytyminen KW - elintarviketalous KW - ostokäyttäytyminen KW - elintarvikeala KW - kuluttajat KW - elintarviketuotanto KW - elintarvikkeet KW - elintarviketeollisuus KW - ympäristövaikutukset KW - yritykset KW - arvot (käsitykset) KW - ympäristövastuu KW - ympäristöystävälliset tuotteet KW - yhteiskunnalliset vaikutukset KW - ympäristönsuojelu KW - yhteiskuntavastuu KW - sosiaalinen vastuu KW - sosiaaliset vaikutukset KW - konsumentbeteende KW - livsmedelsekonomi KW - köpbeteende KW - livsmedelsbranschen KW - konsumenter KW - livsmedelsproduktion KW - livsmedel KW - livsmedelsindustri KW - miljöeffekter KW - företag KW - värderingar (uppfattningar) KW - miljöansvar KW - miljövänliga produkter KW - samhälleliga effekter KW - miljöskydd KW - samhällsansvar KW - socialt ansvar KW - sociala effekter ER -