TY - GEN TY - GEN T1 - Väestössä todettujen salmonellatapausten kohdentaminen elintarvikelähteisiin JF - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti IS - 4 SP - 36 OP - 40 A1 - Mikkelä, Antti A2 - Tuominen, Pirkko A2 - Ranta, Jukka A2 - Kuronen, Henry A2 - Siitonen, Anja LA - fin YR - 2012 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/arto.013473634 KW - Salmonella-bakteerit KW - elintarvikkeet KW - elintarviketuotanto KW - elintarviketurvallisuus KW - terveysriskit KW - taudinaiheuttajat KW - infektiot KW - esiintyvyys KW - pilaantuminen KW - saastuminen KW - riskitekijät KW - riskinarviointi KW - bakteerit KW - altistuminen KW - kotieläintuotanto KW - tuotantoeläimet KW - riskit KW - arviointi KW - suomalaiset KW - salmonellabakterier KW - livsmedel KW - livsmedelsproduktion KW - livsmedelssäkerhet KW - hälsorisker KW - patogener KW - infektioner KW - prevalens KW - förskämning KW - förorenande KW - riskfaktorer KW - riskbedömning KW - bakterier KW - exposition KW - animalieproduktion KW - produktionsdjur KW - risker KW - utvärdering KW - finländare KW - salmonella KW - löydökset ER -