Kuntoutus- ja osittaisten työkyvyttömyysetuuksien käyttö lisääntyy - miten työssäolo? : työhön osallistuminen ja sosiaalivakuutusetuuksien käyttö ennen ja jälkeen sairausvakuutus- ja työterveyshuoltolain vuoden 2012 muutoksia - Viikari-Juntura, Eira.; Virta, Lauri; Leinonen, Taina; Husgafvel-Pursiainen, Kirsti; Autti-Rämö, Ilona; Solovieva, Svetlana (2017)
Summary: Use of rehabilitation and partial work disability benefits is increasing - what about work participation?.
Miten lakimuutos vaikutti.
jufo:1
Keywords: Kansaneläkelaitos; Eläketurvakeskus; työterveyshuolto; sairausloma; sairausvakuutuslaki; työterveyshuoltolaki; lainsäädäntö; seurantatutkimus; sosiaalivakuutus; sosiaalietuudet; sairauspäivärahat; osasairauspäivärahat; kuntoutustuki; työssäkäynti; työssä jatkaminen; sairauspoissaolot; kuntoutus; työttömyys; työkyky; työkyvyttömyys; osatyökyvyttömyyseläkkeet; työhönpaluu; lait; etuudet; muutos; vaikutukset; tutkimus; käyttö; företagshälsovård; sjukledighet; sjukförsäkringslag; lag om företagshälsovård; lagstiftning; uppföljande undersökning; socialförsäkring; sociala förmåner; sjukpenning; partiell sjukdagpenning; rehabiliteringsstöd; arbetande; fortsatt förvärvsarbete; sjukfrånvaro; rehabilitering; arbetslöshet; arbetsförmåga; arbetsoförmåga; delinvalidpensioner; återgång till arbetet; lagar; förmåner; förändring; effekter; forskning; användning