Nuoret koulutuksen ulkopuolella - Nummenmaa, Anna Raija; Tarkiainen, Ari (Nuorisotutkimus, 1993)
Summary: Young people who are outside the educational system.
Keywords: koulutushalukkuus; nuoret; opintomenestys; sosiaalinen tausta; opiskelumotivaatio; ammatinvalinta; oppilaanohjaus; ammatillinen koulutus; utbildningsmotivation; ungdomar; studieframgång; social bakgrund; studiemotivation; yrkesval; elevhandledning; yrkesutbildning; ammatinvalinnan ohjaus