Kulttuuriset ja poliittiset sekasikiöt sekä heidän puolestapuhujansa - Wölfe, Ohne (Arsis, 1990)
Summary.
Keywords: kulttuuripolitiikka; yhteiskunnallinen muutos; kulturpolitik; samhällsförändring; Eurooppa; Europa