Osaamisyhteiskunnassa ratkaisevat inhimilliset voimavarat - Juuti, Pauli (Hallinto : valtiovarainministeriön järjestelyosaston julkaisu, 1990)
I know-howsamhället avgör de mänskliga resurserna.
Keywords: yhteiskuntakehitys; organisaatiot; tietoyhteiskunta; henkilöstöhallinto; johtaminen; samhällsutveckling; organisationer; informationssamhälle; personaladministration; ledarskap (verksamhetsledning)