Paternalismi ja suomalainen tupakkapolitiikka. - Häyry, Heta.; Häyry, Matti; Karjalainen, Sakari (1987)
Summary: Paternalism and public anti-smoking measures in Finland.
jufo
Keywords: tupakointi; terveyskasvatus; kontrollipolitiikka; tupakka; terveyden edistäminen; tobaksrökning; hälsofostran; kontrollpolitik; tobak; hälsofrämjande