Marco Sadeler's Viaggio da Venetia... a Costantinopoli... at the National Museum of Finland - Kuurne, Jouni (Suomen museo, 1992)
Yhteenveto: Marco Sadelerin kartasto Armfeltin kokoelmassa.
Keywords: Sadeler, Marco; 1600-luku; 1600-talet; kartografia; kartat; kartografi; kartor