Kilpisjärvi - jääkaudesta nykyaikaan - Eronen, Matti; Hyvärinen, Hannu (Luonnon tutkija, 1980)
Abstract: Kilpisjärvi - from the Ice age to the present.
Keywords: geologia; glasiaaligeologia; deglasiaatio; pinnanmuodot; paleobotaniikka; paleolimnologia; geologi; glacialgeologi; deglaciation; ytformer; paleobotanik; paleolimnologi; Kilpisjärvi; Enontekiö; Lappi; Enontekis; Lappland