Singularités, pluralités : identités linguistiques et littéraires en Finlande : actes du colloque tenu à l'université de Caen Basse-Normandie (18-19 novembre 2011) - Carayol, Martin, 1981-; Peltola, Rea, 1979- (Caen : Presses universitaires de Caen, 2015)
Ranskan- ja englanninkieliset tiivistelmät.
Ranskan- ja englanninkieliset tiivistelmät.
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
Keywords: kirjallisuudentutkimus; suomenkielinen kirjallisuus; ruotsinsuomalainen kirjallisuus; suomenruotsalainen kirjallisuus; saamenkielinen kirjallisuus; kokousjulkaisut; Aho, Juhani; Alakoski, Susanna; Manner, Eeva-Liisa.; Manner, Eeva-Liisa.; Salminen, Sally; Wallenius, K. M; Skiftesvik, Joni; Skiftesvik, Joni; Tikkanen, Märta, -- 1935-.; Tikkanen, Henrik, -- 1924-1984.; Kalevala; kirjallisuudenhistoria; litteraturvetenskap; litteraturhistoria; litteratur på finska; sverigefinsk litteratur; finlandssvensk litteratur; litteratur på samiska; konferenspublikationer