TY - GEN TY - GEN T1 - Elintarvikehygienia : ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia A1 - Aalto, Heljä, 1952- kirjoittaja A2 - Korkeala, Hannu, 1949- toimittaja A2 - Korkeala, Hannu A2 - Sukura, Antti A2 - Hänninen, Marja-Liisa A2 - Maunula, Leena, kirjoittaja A2 - Heikinheimo, Annamari A2 - Koort, Joanna A2 - Björkroth, Johanna A2 - Fredriksson-Ahomaa, Maria A2 - Vihavainen, Elina A2 - Lahti, Päivi A2 - Tulokas, Anu A2 - Nevas, Mari A2 - Hellström, Sanna A2 - Markkula, Annukka A2 - Kangas, Susanna A2 - Kiviniemi, Katri A2 - Lindström, Miia A2 - Lundström, Hanna-Saara A2 - Sand, Kaarina A2 - Pohjanvirta, Raimo A2 - Kantala, Tuija A2 - Lindén, Jere A2 - Keto-Timonen, Riikka A2 - Laukkanen, Riikka A2 - Kärenlampi, Rauni A2 - Jokela, Saija A2 - Lundén, Janne A2 - Hänninen-Marja-Liisa A2 - Tähkäpää, Satu A2 - Sulonen, Johanna A2 - Bonsdorff, Carl-Henrik von, kirjoittaja A2 - Hatakka, Maija A2 - Sivelä, Seppo A2 - Tolvanen, Riina A2 - Hörman, Ari LA - fin PP - Helsinki PB - WSOY Oppimateriaalit YR - 2007 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/arto.005331082 NO - Kirjoittajat: Heljä Aalto ja muita. NO - Lisäpainokset: Lisäpainos 2017 (473 sivua). SN - 978-951-0-33469-0 pehmeäkantinen KW - Food Poisoning KW - Food Parasitology KW - Water Pollutants KW - Food Microbiology KW - Food Handling KW - Food Contamination : Prevention & Control KW - Food Technology KW - Air Pollution, Indoor KW - ympäristöhygienia KW - toksikologia KW - elintarvikkeet KW - ekotoksikologia KW - elintarviketurvallisuus KW - tuoteturvallisuus KW - elintarvikehygienia KW - taudinaiheuttajat KW - pilaantuminen KW - lisäaineet KW - vierasaineet KW - prosessit KW - elintarviketeollisuus KW - pakkaaminen KW - säilyvyys KW - hygienia KW - elintarvikeala KW - ruokamyrkytys KW - elintarvikevalvonta KW - omavalvonta KW - laadunvarmistus KW - mikrobit KW - tartuntataudit KW - elintarvikemikrobiologia KW - laatu KW - ympäristö KW - oppikirjat KW - mikrobiologia KW - vesi KW - tuotanto KW - tuotantoeläimet KW - antibiootit KW - resistenssi KW - talousvesi KW - poikkeusolot KW - probiootit KW - laatujärjestelmät KW - prosessointi KW - ympäristöterveydenhuolto KW - miljöhygien KW - toxikologi KW - livsmedel KW - ekotoxikologi KW - livsmedelssäkerhet KW - produktsäkerhet KW - livsmedelshygien KW - patogener KW - förskämning KW - tillsatsämnen KW - främmande ämnen KW - processer KW - livsmedelsindustri KW - packande KW - hållbarhet (livsmedel) KW - hygien KW - livsmedelsbranschen KW - matförgiftning KW - livsmedelsövervakning KW - egenkontroll KW - kvalitetssäkring KW - smittsamma sjukdomar KW - livsmedelsmikrobiologi KW - kvalitet KW - miljö KW - läroböcker KW - mikrobiologi KW - vatten KW - produktion (verksamhet) KW - produktionsdjur KW - antibiotika KW - resistens KW - hushållsvatten KW - undantagstillstånd KW - probiotika KW - kvalitetssystem KW - processning KW - miljöhälsovård KW - mikrober KW - elintarvikkeiden laatu KW - elintarvikkeiden vierasaineet ER -