Estonia and Finland : a retrospective socioeconomic comparison - Lugus, Olev; Vartia, Pentti; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; Valtion taloudellinen tutkimuskeskus; Eesti Teaduste Akadeemia. Majanduse Instituut; Taloustieto (yhtiö) (Etla, ISSN 0356-7443, 1993)
Tiivistelmä.
Keywords: taloudellinen kehitys; taloushistoria; kansantalous; yhteiskuntakehitys; talous; talouselämä; sosiaalinen kehitys; elintaso; vertaileva tutkimus; taloudellinen rakenne; ekonomiskt liv; social utveckling; ekonomisk utveckling; ekonomisk historia; samhällsekonomi; samhällsutveckling; ekonomi; levnadsstandard; jämförande forskning; ekonomisk struktur; asuminen; asuminen : Viro; kulutus; kulutus : Viro; palvelut; palvelut : Viro; sosiaaliturva; sosiaaliturva : Viro; talousjärjestelmät; talousjärjestelmät : Viro; talouspolitiikka; talouspolitiikka : Viro; tulot; tulot : Viro; Suomi; Viro; Finland; Estland; Estonia; Economy and business; Industrial development